„Norfa“ siūlo gardžią naujovę pirkėjams: stalą pasieks ką tik iš krosnies ištrauktos antys
28 lapkričio 2018

„Norfa“ siūlo gardžią naujovę pirkėjams: stalą pasieks ką tik iš krosnies ištrauktos antys
„Šiandieninis gyvenimo ritmas iš daugelio mūsų atima galimybę patiems gamintis kokybišką maistą namuose, todėl dažnai esame priversti rinktis greitus užkandžius. Matydami tokį dirbančio žmogaus užimtumą, nusprendėme palengvinti gyvenimą ir pasiūlyti įsigyti mūsų moderniose krosnyse iškeptų ančių. Žmonės gaus kelias naudas iš karto – kokybišką šviežiai pagamintą maistą ir laisvą laiką pabendrauti su šeima vakare, kurio nereikės gaišti prie viryklės“, – nauju pasiūlymu pirkėjams dalinosi prekybos tinklo „Norfa“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius.
Anot D.Bartošiaus, antis jau nėra tik kalėdinis patiekalas. Gerėjant ekonominei situacijai, patiekalai, kuriuos anksčiau skanaudavome tik per šventes, vis dažniau atsiduria ant kasdienio mūsų stalo. O kadangi Kalėdos artėja, šviežiai kepta antis puikiai tiks ir šioms šventėms, palengvindama naštą šeimininkėms. „Mūsų tikslas – paįvairinti pirkėjo kasdienybę su kiek kitokiu nei vištienos skoniu. Kad kepta antis ant stalo garuotų ne tik per šventes ar savaitgaliais, tačiau ir šiokiadieniais, kai spontaniškai užsinori pasimėgauti prabangesne vakariene. Ir tam nuo šiol nebereikia trypčioti aplink orkaitę kelias valandas, nes nustebinti namiškius galima dar lengviau ir paprasčiau. Tai tiesiog kitoks vakarienės sprendimas praktiškam pirkėjui“, – džiaugėsi vyr. mėsininkas.
Šefo teigimu, namuose patiems išsikepti antį nėra paprasta, nes tai gana įnoringas paukštis. Žmonės dažnai skundžiasi, kad antiena būna sausa, tačiau D.Bartošius šį mitą pasiryžęs paneigti. „Antis atsivežėme iš Vengrijos, kur šių paukščių auginimo ir ruošimo tradicijos yra labai senos. Vengriškos antys išsiskiria tuo, kad turi daug mėsos, kuri yra ypatingai sultinga. Taigi mitą, kad anties mėsa dažnai būna sausa, galėsite pamiršti“, – pabrėžia „Norfos“ vyr. mėsininkas. Antims marinuoti naudojami vengriški prieskoniai bei kvapnus medaus ir imbiero marinatas. Beje, norintys išmėginti savo kulinarinius sugebėjimus šį paukštį galės išsikepti ir patys, kadangi pirkėjams siūlomos ir marinuotos antys.
Keptas antis kviečiame įsigyti NORFA Hyper,XXL formato parduotuvėse. Daugiau informacijos prekybos vietose.
Praktiški pasiūlymai
Obuoliai JONAGOLD, 1 kg

035€
* Galioja 02.19–02.24 d.
Špinatai indelyje, 100 g

075€
* Galioja 02.19–02.24 d.
VAUPŠO virti burokėliai vakuume, 500 g

039€
* Galioja 02.19–02.24 d.
Slyviniai pomidorai, 1 kg

119€
* Galioja 02.19–02.24 d.
Majonezas HELLMANN'S SALAD, 420 ml

099€
2,25€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Super Praktiška Kaina
Fasuota LIETUVIŠKA mišrainė, 1 kg

179€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Super Praktiška Kaina
Šviežios kiaulienos dešrelės, 1 kg

279€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Tik sveriamos produkcijos skyriuje.
TERE sviestas, 82% rieb., 200 g

135€
1,99€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Virta dešra DAKTARIŠKA PREMIUM, a. r., 600 g
155€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Sūris TILSIT, 45% r. s. m., 1 kg

399€
* Galioja 02.22–02.24 d.
JUNGA marinuotų silkių filė marinate, 240 g

095€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Dušo želė DOVE (5 rūšių), 700 ml

249€
5,99€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Skalbiamosios kapsulės ARIEL Mountain Spring, 11 vnt. / pak.

219€
4,39€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Sveriami migdolų riešutai, 1 kg

899€
17,99€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Salotos ICEBERG, 1 vnt.

095€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Pekininis kopūstas, 1 kg

055€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Pomidorai KUMATO, 1 kg

215€
* Galioja 02.22–02.24 d.
Fasuoti svogūnų laiškai, 100 g

065€
* Galioja 02.22–02.24 d.
* Prekių kiekis ribotas. Papildomos nuolaidos netaikomos.